Contact

Praktijk voor Eerstelijnspsychologie
Ineke Steenhuis

 

Adres:
Abdis Adamastraat 12
6041VB Roermond
tel: 0475-319377

 

ineke.steenhuis@planet.nl

 

Je kunt je aanmelden per telefoon of door het sturen van een e-mail.

 

Als je mij belt kun je het best je naam en telefoonnummer op mijn voicemail inspreken want als ik in de praktijk werk ben ik vrijwel altijd in gesprek. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

 


View Larger Map

 

Wachttijden

In mijn praktijk is de gemiddelde tijd totdat er een eerste afspraak kan worden gemaakt (aanmeldwachttijd) ongeveer 8 weken. Als je mijn praktijk belt hoor je de wachttijd op dit moment. Als we na een eerste gesprek besluiten om samen verder te gaan dan kan een vervolggesprek op korte termijn worden gepland.


Wanneer je de wachttijd te lang vindt kun je altijd contact met me opnemen of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. De zorgverzekeraar kan je ondersteunen zodat je binnen 4 weken na je eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf die intake de behandeling is gestart.
Dit zij de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars zijn overeengekomen (de treeknormen).

Privacy policy

Als praktijkhouder van de De Praktijk voor Eerstelijnspsychologie hecht ik veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. Lees hier de complete privacy policy.